Home Aanbiedingen Assortiment Nieuws Cursusaanbod Contact FOEDERER  OBERENDORFF   kunstenaarsbenodigdheden

Disclaimer


Foederer-Oberendorff spant zich in voor een zo zorgvuldig en actueel mogelijke weergave van de gegevens op deze site. Ook streeft zij naar een goede toegankelijkheid van deze site. Foederer- Oberendorff behoudt zich het recht voor om de inhoud van de informatie op deze site te wijzigen.

Mochten er desondanks onjuistheden in de gegevens voorkomen of mocht de informatie niet meer actueel zijn, dan aanvaardt Foederer-Oberendorff geen enkele aansprakelijkheid voor de eventuele gevolgen hiervan.

Ook kan Foederer-oberendorff geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er sprake mocht zijn van storingen of onderbrekingen van of fouten in of vertraging in het verstrekken van informatie.

Foederer-Oberendorff garandeert niet dat haar gestuurde e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

Overnemen van zaken uit deze website is mogelijk na overleg. Linken naar deze sites is geen probleem, wel graag even een berichtje